Koop & Verkoop uw Designer Handtassen bij Labellov

Tweedehands, vintage of preloved: wij verkopen uw designer handtas voor U!

Koop en verkoop handtassen en accessoires van merken
zoals Delvaux, Chanel, Louis Vuitton, Prada, Hermès, Gucci
en nog veel meer bij Labellov in Antwerpen. Op deze pagina
ontdekt U hoe het werkt en hoe makkelijk het is om geld te verdienen met uw vintage tassen.

Labellov, de toonaangevende expert in de aan- en verkoop van exclusieve luxe designer handtassen en accessoires, verwelkomt u in onze wereld van tijdloze elegantie. Sinds de oprichting in 2012 heeft Labellov zich razendsnel ontwikkeld tot dé marktleider in de Benelux, en wij streven ernaar om u een ongeëvenaarde online winkelervaring te bieden.

Ontdek onze uitgebreide collectie luxe tweedehands handtassen, samengesteld met zorg en oog voor stijl. Merken als Hermes, Delvaux, Chanel en Louis Vuitton schitteren in ons assortiment, waardoor u toegang krijgt tot de meest begeerde stukken van 's werelds meest gerenommeerde ontwerpers.

Bij Labellov geloven we in transparantie en klantvertrouwen. U kunt met volle zekerheid bij ons winkelen, want al onze producten zijn voorzien van het exclusieve Labellov authenticiteitscertificaat. Elk item ondergaat een grondige controle op authenticiteit, en alleen producten die 100% aan onze strenge kwaliteitsnormen voldoen, worden opgenomen in onze prachtige collectie.

Of u nu kiest voor het gemak van onze overzichtelijke webshop of de luxe van onze showroom in Antwerpen of boetieks in Knokke of Brussel, Labellov staat garant voor een ongeëvenaarde winkelervaring. Vertrouw op Labellov, waar elegantie, authenticiteit en uitzonderlijke service samenkomen.

 

Verkoop uw handtas en verdien geld!

Heeft u handtassen en accessoires van luxe merken die u niet langer draagt? Haal ze uit uw kast en breng ze binnen bij Labellov.

Geniet van de all-inclusive service die Labellov U aanbiedt: wij doen al het werk en u ontvangt het geld.

De werkwijze van Labellov is simpel en gemakkelijk.

  1. Kom langs in de showroom, bezoek een Labellov pop-up, boek een afspraak aan huis of verzend uw producten via de post.
  2. Onze experts controleren elk item uitvoerig op authenticiteit.
  3. De prijs van elk stuk wordt in samenspraak bepaald.
  4. Items worden professioneel gefotografeerd, gepromoot en verkocht.
  5. U ontvangt 60% tot 70% van het verkoopbedrag.

Wil u meer weten? Bezoek de showroom of neem contact op met één van onze medewerkers.

Het Labellov team staat u graag te woord in het Nederlands, Frans of Engels.

Mail naar [email protected] of bel ons op 03/216 44 42.

 

Koop luxe handtassen en accessoires aan sterke kortingen


Labellov heeft een grote collectie aan preloved/tweedehands designer handtassen en accessoires. Bent u op zoek naar een klassieke Chanel flap bag of een iconische Hermès Birkin bag? Heeft u uw oog laten vallen op een vintage monogram Dior handtasje of een cashmere sjaal van Louis Vuitton? U vindt het allemaal bij Labellov en steeds aan de beste prijs. We bieden kortingen tot 80% met de winkelprijs, u mag er dus zeker van zijn dat u bij Labellov steeds de beste deal doet!

Showroom

Verlatstraat 15
2000 Antwerpen
België

Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, parkeergelegenheid in de straat.