Verkoop Uw Designer Tassen bij LabelLOV

Verkoop uw designer items via Labellov en geef ze een tweede leven. Verdien geld met de stuks die u niet meer draagt. Luxe tweedehands boetiek Labellov biedt verschillende mogelijkheden om ze te verkopen. Ontdek welke optie het best bij u past en begin vandaag nog!

1. Bezoek de Showroom

Verlatstraat 15 2000 Antwerpen
 

Showroom in Antwerpen

Breng uw items binnen in de winkel te Antwerpen. De Labellov Experten geven U meteen de beste prijs & doen al het werk. We controleren, fotograferen en verkopen uw items snel en efficiënt.

LABELLOV
Verlatstraat 15
2000 Antwerpen

Openingsuren

De Showroom is steeds geopend van maandag tot en met vrijdag. Maandag, dinsdag, donderdag 09:30 - 17:30. Woensdag en vrijdag 09:30 - 14:00.

Bezoek de Showroom in Antwerpen

Kom langs in Antwerpen met de designer items die u wenst te verkopen. Geniet van een directe prijsbepaling. Labellov doet al het werk, van fotografie over verkoop en verzending. U hoeft zich nergens zorgen over te maken! Item verkocht? U ontvangt het geld op uw rekening!
Snel, makkelijk en veilig!
Adres: Verlatstraat 15 2000 Antwerpen.
 

2. Bezoek de Pop-Up Winkel

Steeds een LabelLOV pop-up in uw buurt
 

Bezoek een Pop-up in de Buurt

Brussel, Gent, Hasselt, Latem, Kortrijk, Roeselare, ... Bezoek één van de vele pop-up locaties in uw buurt. Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf steeds als eerste op de hoogte!

LabelLOV Zomer Pop-up

Zeedijk 797 8300 Knokke

De Labellov Pop-up in Knokke is heel de zomer lang geopend. U kan er terecht in juli en augustus voor de mooiste selectie designer handtassen van merken zoals Chanel, Vuitton, Delvaux, Hermès...
Wilt u graag uw eigen LabelLOV pop-up organiseren?
Kent u een geknipte locatie voor een LabelLOV pop-up?
Contacteer ons op [email protected]


 

3. Stuur uw Items per Post

Bezorg ons uw items via de post, makkelijk!
 

Zend ons uw items

Geen tijd om langs te komen? Geen probleem! Vul het verkoopformulier in en ontvang een gratis shipping label*. Steek uw items in een doos, plak het label en stuur alles naar ons op. Wij zorgen voor alles, U ontvangt de opbrengst!

 

 

"Put it in a Box"

De makkelijkste optie, U hoeft er zelfs het huis niet voor te verlaten! Vul het consignatieformulier in via de website of stuur een mailtje naar [email protected] met duidelijke foto's van de items die U wenst te verkopen. Ontvang een gratis verzendlabel* en stuur de items naar ons. Wij zorgen voor het gehele verkoopproces, U ontvangt de uitbetaling bij een succesvolle verkoop. 
Contacteer onze Luxury Expert via WhatsApp
0032 465 41 88 43
 

4. Pick-up Service

Ophaling aan huis
 

All-Inclusive Pick-up Service

Onze Luxury Expert komt aan huis voor een persoonlijke ophaling. Deze all-inclusive service is speciaal voor grote hoeveelheden en designer items van een hoge waarde. Interesse? Contacteer ons voor een afspraak.

 

 
 
De uitstekende optie voor grote hoeveelheden en items met een hoge waarde. De all-inclusive pick-up service is beschikbaar voor klanten in België, Luxemburg, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Contacteer ons met een gedetailleerd overzicht van de items die u wenst te verkopen en één van de LabelLOV Experts plant een afspraak met U in.Chat met een LabelLOV Expert via WhatsApp
0032 465 41 88 43
Contacteer ons per email: [email protected]
 

Waarom verkopen via Labellov?

All inclusive service
100% zorgeloos
LabelLOV zorgt voor alle aspecten van het verkoopproces, U hoeft niets te doen!
the best price
De beste prijs
U ontvangt tot 70% van de verkoopprijs. Ontvang de beste prijs voor uw designer items!
quickly sell your bags
Duurzame Service
We helpen uw item(s) een tweede leven te geven! Samen werken we aan een duurzame toekomst.

WAT KAN U VERKOPEN VIA LABELLOV? 

LabelLOV verkoopt nieuwe, vintage en tweedehands designer items voor dames, inclusief handtassen en accessoires van grote merken in zeer goede tot als-nieuwe staat. Hieronder een lijst van onze best verkopende merken:

Enkele van onze best-verkopende merken:
 • Chanel
 • Hermes
 • Delvaux
 • Louis Vuitton
 • Gucci
 • Bottega Veneta
 • Fendi
 • Celine
 • Saint Laurent
 • Balenciaga
 • Christian Dior
 • Valentino
Bekijk de volledige lijst van designers hier.

Verkoop uw Authentieke Designer Handtassen en Accessoires bij Labellov

Uw designer handtas verdient een tweede leven. Verkoop deze daarom snel en gemakkelijk via Labellov. Labellov is marktleider in tweedehands designer handtassen en accessoires in de Benelux, met een wereldwijd cliënteel en meer dan 10 jaar ervaring binnen de sector kan Labellov u steeds de beste prijs én beste service bieden.
Geniet vandaag nog van alle voordelen die Labellov te bieden heeft. Verdoe geen tijd met het te koop aanbieden van uw items op andere platforms die onveilig en onbetrouwbaar zijn, vertrouw voor de verkoop van uw items op de expertise van Labellov.

Commissiestructuur:

Items met verkoopprijs < €300 - U ontvangt 50%
Items met verkoopprijs €300 - €2000 - U ontvangt 60%
Items met verkoopprijs > €2000 - U ontvangt 70%

LABELLOV - Timeless04 BV - Verlatstraat 15 2000 Antwerpen - BTW BE0839.571.523